28/6/11

Brum bruuummm

M'hauria de treure el carnet ja. (Quasi) tot/es les meves amics/gues ja el tenen. Tot i que jo sóc de les que opinen que vivint a la ciutat, no cal tenir cotxe. Al llarg d'aquest any, hauré anat en cotxe unes 15 vegades. 12 són desplaçaments curts. Si la majoria de gent fes com jo, i anés amb bici, en bus o a peu, la contaminació es reduiria un munt. I també ho farien els accidents, els embusos, la falta de paciència per no arribar tard i els insults sobre el volant. Peeeeeeeeeeerò he d'aprofitar que ara no tinc cap altra ocupació més que la d'estudiar per fer allò que en un futur (potser) no podré fer i per tant hauria de posar-m'hi. 

Si tinc por? Més aviat sento respecte. El que més m'angoixa és no poder frenar. Tampoc és que vulgui córrer molt, però a vegades he agafat una bicicleta amb el fre trencat i he passat moments d'autèntic terror. xD (Des d'aquí aprofito per saludar als simpàtics que es dediquen a malmetre les bicicletes del Bicing... què passa, que no sabeu fer res més que destrossar? Tan poca feina teniu? Doncs comenceu per casa vostra, guapos, els altres no tenim la culpa de la vostra idiotesa (: )

Déu agafi confessats (god, quina frase taaaaaaaaaaaaaan carca xD) als pobres peatons que vagin pel carrer quan faci les pràctiques. Demano perdó per endavant pels ensurts que els faré tenir. 

3 comentaris:

 1. Es muy fácil y te va a encantar. Tómalo con paciencia!!!. Muchos bicos

  http://isauraamandabybastos.blogspot.com/

  ResponElimina
 2. yo me lo saque hace 3 o 4 años..la verdad, para tenerlo...porque no tengo coche xDDD..pero bueh...una cosa menos supongo...pero si generalmente voy andando a los sitios...ya que aqui tampoco disponemos de coche...y cuando vamos al pueblo de mi chico si..pero no salimos mucho xD..en fin...poco a poco sacatelo...mientras tanto y siempre que puedas sigue dando ejeplo con la bici, andando o cogiendo en metro o el bus ^^....y si desgraciadamente existe esa clase de calaña que se dedica a destrozar todo lo ajeno....puf

  Un besito y suerte en las prácticas!


  Lau

  ResponElimina
 3. Me he sentido identificada con el gif que has puesto, qué peligro tengo XDDD

  ResponElimina