14/6/11

Ring ring!

Qui visqui a Barcelona o simplement la visiti, s'haurà fixat en uns cartells que adornen quasi tots els fanals dels carrers anunciant una festa un pèl especial; es tracta de la Festa de la bici i dels patins, que se celebra al Fòrum aquest proper cap de setmana. Els participants simplement han de dur algun d'aquests mitjans de transport, unes bones cames, aigua, i moltes ganes :).


A mi m'encanta patinar i anar amb bici, i com que utilitzo la bici (quasi) cada dia, em decantaré per l'opció patins. L'esport sempre és saludable, i més si es fa en un ambient festiu i agradable :) 

Si voleu prendre-hi part, animeu-vos-hi, la iniciativa és gratuïta :)

A part de la festa, diumenge al matí faran un itinerari per Barcelona... un recorregut on pots aprofitar per conèixer una mica més aquesta ciutat, sobretot la part de vora el mar:
L’itinerari conduirà als participants a través de carrers i places del centre de Barcelona, i els farà gaudir de l’aire lliure, els carrers i places, i de les vistes al mar, doncs la passejada, que tindrà lloc el diumenge 19 de juny a les 10.00 hores, transcorrerà per bona part del front marítim barceloní.
En aquesta animació es pot veure exactament per on passa la ruta:

Itinerari

I si voleu més informació, us adjunto la web :)

Festa de la bici i dels patins

I una cançó hiper mona que segur que us anima a participar-hi sí que sí xD

4 comentaris:

  1. Quina festa més divertida! No la coneixia pas. Que disfruteu!

    ResponElimina
  2. uis me encantaría pasear por bcn en bici...jopetas es que echo mucho de menos barna..pero bueh ya ir´!..jaja la canción me ha encantao jeje..

    Un peto!

    Lau

    ResponElimina
  3. No en tenia ni idea d'aquesta festa, però tinc compromisos aquest cap de setmana, un altre cop serà!
    Petons

    ResponElimina
  4. llástima que no visqui a Barna ¬¬
    pero per aquí tots los dies anme amb bici xD

    Un gran y dolç Muák!! ♥

    ResponElimina